3.13.2014

007 sebab belog anda GEMPAK

Ni memang first time i blog dalam bahasa melayu.
Harap harap tak nampak pelik sangat niii !!

This time , post i kena outstanding lah sikit sebab nak party dengan Nuffnang ni.


So i kena lah state mengapa blog i ni gempak sangat !!
I rasa senang jer cuz blog i sememangnya gempak dah ~
*syoksendiri*

Alasan-alasan aku yang glamour :

001 :
Blog aku nampak sedap dengan nama sendiri nya. Selain itu, blog aku
dimuatkan dengan pelbagai lifestyle makanan yg aku ENJOY !!!
Dengan yang best best korean food yg aku paling suka dan murah lagi ~~

002 :
Blog aku sentiasa dimuatkan gambar yang aku bersusah payah edit dengan cantik
dan kemas untuk reader aku baca dengan senang-lenang~ Mata x yah sakit kan? I tau :p

003 :
Reader dapat membaca update aku selama 5 tahun ni ! Walaupun i telah tukar
2kali blog link i ~ Tapi i rasa dah lama jer aku blog!

004 :
Blog i awesome sebab lepas aku join blogging, aku happy bila mendengar comment
yang reader / kawan-kawan aku ada follow dan sering menbaca blog i. Perasaan ini
best la ! Feels great to inspire others !

005 :
Blog i free -minded dan tak sesak den gossip gossip dan social world.

006 :
Dengan blogging with Nuffnang , i dapat join banyak movie premier screening dan
dapat share ngan readers i ! Macam Hansel & Gretal tu yang paling happy i dapat
movie premiere tiket ! Tu movie yg i paling sukaaaa !!

007 :
Last alasan, mesti lah just because blog ni gempak cuz it's filled with me !!
Kalau tiada saya dalam blog ni, siapa akan baca ? Lagi pun, say memenuhi blog ni
dengan writing yang ditulis dalam hati aku dan disebarkan kepada readers kesayangan aku :)


So what's more not awesome blog aku ?!

xx

Post a Comment

Instagram: @Cookiellu

© www.notarealcookie.com. Design by Fearne.